Sinaleri Opleidignen op Facebook

Disclaimer

Website(s) van Sinaleri Opleidingen

Het copyright op de teksten en afbeeldingen op deze site ligt bij de afdeling Marketing en Communicatie van Sinaleri Opleidingen, die de informatie met veel zorg heeft samengesteld.

Dat betekent dat iedere bezoeker deze informatie voor eigen gebruik mag gebruiken en uitprinten. Het openbaar maken of verspreiden hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Sinaleri Opleidingen. Mail hiervoor naar: marketing@sinaleri.nl

Sinaleri Opleidingen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site of de sites waarnaar vanuit https://www.sinaleriopleidingen.nl/ wordt gelinkt. Ook kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Blogs en forum

Sinaleri Opleidingen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de blogs en de reacties op het forum. Wel zal Sinaleri Opleidingen deze in de gaten houden en behoudt zij het recht om blogs en forumreacties van de site te verwijderen.

E-mail

Alle door Sinaleri Opleidingen verzonden e-mailberichten zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als u niet de beoogde ontvanger bent van een e-mailbericht, verzonden door Sinaleri Opleidingen, verzoeken wij u vriendelijk om de verzender hiervan direct op de hoogte te brengen en het bericht van alle locaties in uw computer en netwerk te verwijderen.

Bij verstrekking aan en/of gebruik door derden van de inhoud van deze e-mailberichten kan er sprake zijn van onrechtmatig handelen.

Sinaleri Opleidingen is niet in staat om de inhoud van de informatie die via het internet wordt verstuurd te controleren en aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.


Klik hier voor meer informatie over onze Privacyverklaring en Cookie beleid.