Sinaleri Opleidignen op Facebook

Erkenningen en vrijstellingen

Onderwijsinstelling

Een onderwijsinstelling is een juridische entiteit die rechtstreeks trainingen of opleidingen levert aan cursisten of zakelijke opdrachtgevers. Deze instelling kan beroepsopleidingen als hoofdactiviteit (bijvoorbeeld school, trainingsbureau) of als nevenactiviteit (bijvoorbeeld softwarebureau of zorginstelling) verzorgen.

Sinaleri Opleidingen voldoet aan deze juridische entiteit.


Sinaleri scoort een 8,9

100% van de cursisten beveelt Sinaleri Opleidingen aan en de prijs/kwaliteit verhouding wordt beoordeeld met een 9,3!

Als onafhankelijk platform stelt Edubookers elk jaar het “Edubookers Keurmerk” beschikbaar aan opleiders, om te laten zien hoe tevreden cursisten zijn. Al onze reviews zijn terug te vinden op: score Sinaleri Opleidingen.


Erkend leerbedrijf

Als erkend stagebedrijf wilt Sinaleri Opleidingen een hoge betrokkenheid tonen in de branche waarin we actief is. We investeren in de toekomst omdat we kwaliteit belangrijk vinden.

De bereidheid en geschiktheid om als leerbedrijf of simulatie-leerbedrijf beroepspraktijkvorming te verzorgen wordt door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) onder andere bepaald aan de hand van onderstaande criteria.

  • de kwaliteit van de werkzaamheden die we leerlingen bieden;
  • de kwaliteit van de begeleiding tijdens de stage;
  • als leerbedrijf leerlingen een veilige leeromgeving bieden.

 


Adobe Certified Professional

Wereldwijd zijn de programma’s van Adobe dé standaard in de markt. Het is dus een noodzaak om goed met deze programma’s te werken. Voor deze programma’s heeft Sinaleri Opleidingen passende cursussen. U moet dan denken aan cursussen als Adobe Dreamweaver, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator en Adobe Flash. Al onze cursussen worden verzorgd door een Adobe Certified Professionals.

Adobe Certified Professional zijn door Adobe erkende professionals die minimaal 3 jaar zichtbaar werkervaring moeten hebben voordat zijn voor deze certificering in aanmerking komen.


Microsoft Office Specialist

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering wordt wereldwijd erkend als de belangrijkste certificatie die wordt gekozen om kennis en vaardigheden aan te tonen die horen bij de Microsoft Office programma’s.

Als ’Microsoft Office Specialist’ onderscheiden we ons van anderen. Hiermee garanderen we het kennisniveau waarop binnen een organisatie een beroep gedaan kan worden.


Associatie voor Examinering

De Nederlandse Associatie voor Examinering is één van de grootste, onafhankelijke exameninstituten in Nederland. De Associatie wil dé expert in Nederland zijn op het gebied van examenontwikkeling, -beoordeling en -afname. Dat komt tot uitdrukking in hun Associatiediploma’s. Die zijn waardevol en waardevast.

Een Associatie-examen staat voor kwaliteit. Zo staat een aantal Associatie-examens - waaronder PDB®, BKB®, BKC® en PDL® - onder indirect toezicht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Deze Associatie-examens maken namelijk deel uit van verschillende curricula in het erkende mbo- en/of hbo-onderwijs. Het kwaliteitsbeleid is er echter op gericht dat alle examens aan dezelfde eisen voldoen.

Registratie Associatie voor Examinering