Sinaleri Opleidignen op Facebook

Franchise formule

Groei als zelstandige ondernemer mee met ons succes.

Sinaleri Opleidingen is op dit moment het snelst groeiende opleidingsinstituut als het gaat om het verzorgen van Microsoft-, Adobecursussen en kantooropleidingen op mbo niveau. Op dit moment hebben we 3 (klassikale) vestigingen in Almere, Emmeloord en Utrecht.

Regionale groei

Om regionaal te kunnen groeien zijn we op zoek naar regionale ondernemers met dezelfde interesse, passie en capaciteiten als onze bestaande ondernemers.

Sinaleri Opleidingen biedt zelfstandige ondernemers de mogelijkheid om gebruik te maken van haar formule. In Nederland zijn we één van de jongste opleidingsinstituten, opgericht in 2009, die erkende opleidingen en examens verzorgd op mbo- en Hbo-niveau. Als opleider zetten we deelnemers altijd centraal van begin tot eind. Dit resulteert altijd in positieve reacties en evaluaties.

Sinaleri Opleidingen heeft zelf een opleidingsconcept ontwikkeld waar de deelnemer te allen tijde centraal staat. Ons concept heeft een core van 3 pijlers. Pijlers die we bij elke deelnemer toepassen. De 3 core-pijlers zijn:

  • Welke opleidingen gaan we verzorgen?
  • Hoe gaan we dit verzorgen?
  • Ondersteuning na de opleiding.

Ons concept gaat uit van een volledige individuele opleiding waardoor de deelnemer op elk moment kan beginnen, en net zoveel kan oefenen als nodig is, zonder extra kosten. Daarnaast is het lesmateriaal volledig door onszelf ontwikkeld en afgestemd op onze lesmethodes.

Wil je hier meer over weten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Omdat we onze deelnemers individueel opleiden, praten we liever over opleidingen.

De voordelen voor deelnemers zijn:

  • deelnemers kunnen beginnen op elke gewenst moment;
  • deelnemers kunnen onbeperkt aantal uren les volgen in ons open leercentrum;
  • deelnemers kunnen zelf hun lesrooster samenstellen;
  • alle prijzen zijn inclusief btw, kosten lesmateriaal, (her)examen, certificaat en diploma tenzij anders is weergeven;
  • onze opleidingen zijn voornamelijk opdrachten uit de praktijk;
  • alle opleidingen zijn betaalbaar voor zowel particulieren als bedrijven;
  • als we worden vergeleken met concurrenten komen we altijd als beste uit de bus door onze prijs en kwaliteitsverhouding.

De voordelen voor een franchisenemer zijn:

Succesvol concept: je maakt gebruikt van een succesvol concept dat zichzelf heeft bewezen de afgelopen jaren. Sinds 2009 zien we een stabiele groei in meerdere regio’s.

Geactiveerd gebied: Sinaleri Opleidingen kan je precies vertellen of je in een goed gebied of regio wilt beginnen. We activeren zelf gebieden om te zien wat de omzet- en groeimogelijkheden zijn.

Lage werkdruk: Omdat deelnemers voor 80% zelfstandig door het lesmateriaal worden begeleid heb je een lage werkdruk.

Meerdere deelnemers: door ons lesmateriaal is het mogelijk om meerdere deelnemers op eigen niveau te begeleiden.

Eigen inbreng: als franchisenemer heb je een heel grote eigen inbreng. Omdat we lokaal antwoord willen geven op het opleidingsbehoefte waarderen we de inbreng en terugkoppeling van onze franchisenemers.

Eigen vestiging: als franchisenemer run je jouw eigen vestiging. Je werkt dus niet voor Sinaleri Opleidingen, maar voor jezelf.

Sinaleri Academy: Sinaleri Opleidingen leidt naast haar deelnemers ook haar eigen collega's op. Dit maakt dat we als opleidingsinstituut de meest actuele opleidingen kunnen verzorgen door mensen die daarvoor zijn opgeleid.

Wat verwachten we als organisatie van een toekomstige franchisenemer?

Commerciële instelling: het is van belang om een commerciële instelling te hebben. Hoewel we jouw ondersteunen met marketingactiviteiten, is het voor een franchisenemer cruciaal om de behoefte in zijn of haar omgeving te signaleren.

Communicatieve vaardigheden: omdat je naast particulieren ook met bedrijven contact hebt, is het van belang om sterke communicatieve vaardigheden te bezitten. In de meeste gevallen ben je het eerste aanspreekpunt van jouw vestiging.

Kennis van de Softwarepakketten: het is een pre als je zelf al veel kennis hebt van Microsoft Office of Adobe Creative Suite. Met Sinaleri Academy ondersteunen we jou met alle vaardigheden en kennis die je nodig hebt.

Investeren in jezelf: net als bij elke onderneming moet je rekening houden met een investering. Hoeveel dat is, hangt af van wat je wilt doen als franchisenemer. Het grote voordeel is dat je in jezelf investeert. Sinaleri Opleidingen ondersteunt en adviseert waar nodig.

Aanlooptijd: om tot een redelijk omzet te komen moet je jezelf een aanlooptijd gunnen van 6 tot 12 maanden.

Franchisenemer: je moet jezelf als franchisenemer zien. Alleen dan kun je doen wat ervoor nodig is om een succes te maken van jouw vestiging. Houd er rekening mee dat Sinaleri Opleidingen je ondersteunt en adviseert, maar dat jij degene bent die de beslissingen in jouw regio neemt.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Bel ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak. We zullen je tijdens dit gesprek je verder informeren over ons concept en hoe die in praktijk wordt ingezet.

Bel naar 036 5468795 of mail naar franchise@sinaleri.nl.