Sinaleri Opleidignen op Facebook
  • Persoonlijk gesprek
  • Maatwerk voor elke cliënt
  • De juiste scholing
  • Functiegerichte training
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Voor consulenten

Re-integratie

De juiste opleiding voor een andere functie.

De opleidingen van Sinaleri Opleidingen zijn uitermate geschikt voor scholing voor re-integratie. Denk hierbij aan opleidingen als Microsoft Office Compleet, Administratief Medewerker, Financieel Administratief Medewerker en Praktijkdiploma Boekhouden.

Onze opleidingen zijn zeer geschikt voor iedereen die zich willen laten omscholen voor een andere functie. Verder zijn ze ook geschikt voor herintreders in de arbeidsmarkt.

Persoonlijk gesprek

Voor consulenten die werkzaam zijn in de integratiebranche stellen wij ons graag voor in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Zo kunt u meteen zien waar en hoe wij trainen/ opleiden. Dit gesprek kunt u te allen tijde bij ons aanvragen via de e-mail aan onze supportafdeling.


Offerte aanvragen

Is er een offerte nodig voor het UWV? Of wenst een bedrijf een prijsopgave voor een opleidingstraject? Neem direct contact op met uw contactpersoon bij het UWV, CWI of re-integratiebureau, noem onze naam en laat hem/haar ons benaderen voor een offerte. Wij versturen onze offerte er direct naartoe om de lijnen kort te houden.


Voor consulenten

Consulenten die werkzaam zijn in de integratiebranche kunnen een informatiemap bij ons aanvragen.

Informatiemap aanvragen


Vraag een offerte voor:

Scholing

Voor klanten met afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij beroepsopleidingen aan. Het doel is om deze klanten te ondersteunen bij het vinden van werk.

Functiegerichte training

Onze cursussen zoals Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel of de cursus Toetsenbordvaardigheid zijn voorbeelden van functiegerichte vaardigheidstrainingen bij Sinaleri Opleidingen.