Sinaleri Opleidignen op Facebook
"Medewerkers hebben - net als bedrijven - ontwikkeling nodig om te groeien."
Vino Haatrecht Senior Trainer Sinaleri

Sinaleri Zakelijk
Erkende opleidingsinstituut, flexibel en altijd op maat.

Als brede opleider is Sinaleri Zakelijk, onderdeel van Sinaleri Opleidingen, de ideale partner in het opleiden van medewerkers. Onze cursussen en opleidingen zijn altijd flexibel en daardoor goed te combineren met werk en andere zakelijke bezigheden. Flexibiliteit is gegarandeerd voor zowel korte trainingen en cursussen als langere opleidingen en onze klassikale opleidingen. Naast het vaste opleidingsaanbod biedt Sinaleri bedrijfsgerichte workshops op elk niveau, voor elke branche aan.

Meer weten of een vrijblijvend advies? Bel 036 5468795 of stuur een e-mail .

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.


Zakelijke voordelen:

  • Erkende opleidingen en cursussen
  • Voordelige opleidingskosten
  • Eén aanspreekpunt voor alle medewerkers
  • Opleiden op maat (functiegericht)
  • In-Company (ICP) of locatie naar keuze
  • Opleiden op eigen tempo en niveau (OPL)
  • Opleiden per afdeling of projectgroep (KSK)
  • Exclusieve uitnodigingen voor Opfriscursussen

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Een zakelijke opleidingspartner

Samen met Sinaleri Opleidingen worden specifieke leerdoelen vastgesteld en bekijken we samen naar de leermogelijkheden. Over het algemeen is een opmaatgemaakte training of cursus veelal de beste oplossing.

Het is mogelijk om specifieke bedrijfssituaties en doelstellingen te verwerken in het opleidingstraject. Hierin is Sinaleri uniek. Het is onze ervaring dat het verwerken van de persoonlijke werksituatie in een opleidingstraject cursisten sterk motiveert.


Referenties

Sinaleri - Gemeente Almere Sinaleri - Gemeente Amsterdam Sinaleri - Gemeente Dronten Sinaleri - Hema Sinaleri - KPN Sinaleri - PostNL Sinaleri - UWV Werkbedrijf Sinaleri - Yanmar

Gegarandeerde kwaliteit

Sinaleri Opleidingen staat garant voor opleiden met kwaliteit. Wij verzorgen cursussen en opleidingen die voorbereiden op examens van onder meer NEMAS, De Associatie, Microsoft Office Specialist, Adobe Certified Professional en ECDL (European Computer Drivers License).