Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Dreamweaver Basis
Niveau:
Niveau: Basis
Prijs:
vanaf € 499,00* per dag
Duur:
in overleg*

Tijdens de cursus Dreamweaver Basis van Sinaleri Opleidingen, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je webpagina’s ontwerpen, websites bouwen en publiceren. Je maakt kennis met HTML5 en CSS3 (Cascading Style Sheets). Je leert de vele basismogelijkheden van Adobe Dreamweaver CS | CC gebruiken om meer dynamiek aan jouw websites toe te voegen.

Globale onderwerpen

Kennismaken met Adobe Dreamweaver Kennismaken met HTML5 en CSS3 Werken met CSS Werken met content Werken met webafbeeldingen Werken met HD-afbeeldingen (Web)Navigatie Website publiceren

Gratis domeinnaam

We eindigen de cursus met een website die je publiceert op een domeinnaam die je gratis van ons krijgt om te gebruiken voor 1 jaar.

In-Company cursus Dreamweaver

De In-Company cursussen van Adobe Dreamweaver verzorgen wij door heel Nederland.

Prijs
Nu al een In-Company cursus vanaf 2 personen.

Cursusadvies: door onze manier van lesgeven, veel praktijkoefeningen zelf doen tijdens de cursus, verzorgen wij deze cursus graag over 2 lesdagen. De 2e dag besteden we namelijk veel aandacht aan opdrachten uit de praktijk.

Deelnemers Prijs per dag Lesmateriaal
vanaf 2 € 499,00* € 49,00 per deelnemer
3 € 549,00* € 49,00 per deelnemer
4 of meer € 699,00* € 49,00 per deelnemer
Optioneel:
Huur laptop: € 25,00 per deelnemer per dag
Huur beamer: € 25,00 per dag
Huur locatie**: vanaf € 99,00 per dag

Extra informatie
*Alle prijzen, zoals deze zijn weergeven, zijn exclusief btw.
*Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
Locatie
**Wij verzorgen onze In-Company cursussen door heel Nederland en het noorden van België. Als de cursus niet op uw locatie kan worden verzorgd, huren wij een locatie voor u bij één van onze partners. De kosten per locatie kunnen per regio verschillen. Neem bij vragen contact met ons op.