Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Illustrator Basis
Niveau:
Niveau: Basis
Prijs:
vanaf € 499,00* per dag
Duur:
in overleg*

Adobe Illustrator is een computerprogramma dat door grafisch ontwerpers, DTP'ers, illustratoren en technisch tekenaars wordt gebruikt voor het maken van vectorafbeeldingen. Het kan worden beschouwd als tussenvorm tussen beeldbewerkingsprogramma's en CAD-programma's. Het programma maakt deel uit van de Adobe-softwarereeks en is onderdeel van de Adobe Creative Cloud-serie.

Doel van de cursus

Tijdens de cursus Illustrator Basis van Sinaleri Opleidingen, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, maak je kennis met de werkruimte van Illustrator, het tekenen van basisvormen, tekenen met het pengereedschap, transformeren van vormen, werken met kleur, tekst en lagen, gebruik van vullingen en lijnen, tekenen met penselen, gebruik van transparantie en kleurverlopen en artwork afdrukken.

Globale onderwerpen

Starten met Adobe Illustrator - Navigeren - Werken met Tekengebieden - Tekenen (Basis) - Werken met Lagen - Werken met Objecten - Werken met vullingen en lijnen - Werken met Kleuren - Werken met gereedschappen - Werken met Deelvensters - Tekenen in Illustrator - Werken met Pen-gereedschap - Afbeeldingen gebruiken in Illustrator - Werken met Tekst - Printen en delen

In-Company cursus Illustrator

De In-Company cursussen van Adobe Illustrator verzorgen wij door heel Nederland.

Prijs
Nu al een In-Company cursus vanaf 2 personen.

Cursusadvies: door onze manier van lesgeven, veel praktijkoefeningen zelf doen tijdens de cursus, verzorgen wij deze cursus graag over 2 lesdagen. De 2e dag besteden we namelijk veel aandacht aan opdrachten uit de praktijk.

Deelnemers Prijs per dag Lesmateriaal
vanaf 2 € 499,00* € 49,00 per deelnemer
3 € 549,00* € 49,00 per deelnemer
4 of meer € 699,00* € 49,00 per deelnemer
Optioneel:
Huur laptop: € 25,00 per deelnemer per dag
Huur beamer: € 25,00 per dag
Huur locatie**: vanaf € 99,00 per dag

Extra informatie
*Alle prijzen, zoals deze zijn weergeven, zijn exclusief btw.
*Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
Locatie
**Wij verzorgen onze In-Company cursussen door heel Nederland en het noorden van België. Als de cursus niet op uw locatie kan worden verzorgd, huren wij een locatie voor u bij één van onze partners. De kosten per locatie kunnen per regio verschillen. Neem bij vragen contact met ons op.