Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Project Basis
Niveau:
Niveau: Basis
Prijs:
vanaf € 499,00* per dag
Duur:
in overleg*

Tijdens de cursus Microsoft Project Basis van Sinaleri Opleidingen, leer je projectplanning maken. Daarbij leer je ook hoe je gegevens uitwisselt met andere onderdelen van Microsoft Office. Denk bijvoorbeeld aan het bewerken van gegevens in Microsoft Word of het importeren van een takenlijst uit Microsoft Excel. De cursus Project Basis bevat daarnaast veel voorbeelden uit de praktijk, oefen in heldere stappen.

Doel van de cursus

Deze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die te maken heeft met het plannen van grote of kleine projecten. Met deze cursus leer je projecten maken, monitoren en bijsturen van meerdere planningen. Na de cursus ben je in staat om projecten tot een goed einde te leiden, kosten te beheren en kun je resources efficiënt inzetten.

Globale onderwerpen

Kennismaken met Microsoft Project - Werken met Taken - Project-bestanden maken - Linken van Taken - Creëren van Resources - Linken van Taken aan Resources - Werken met Weergaven - Beheren en managen van projecten - Delen van projecten


Oefenbestanden

Als je de cursus Project Basis hebt gevolgd bij Sinaleri Opleidingen, kun je onderstaande oefenbestanden vrij downloaden om in combinatie met het ontvangen lesboek te blijven oefenen. Bij vragen kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

Oefenbestanden Microsoft Project Basis

Prijs
Nu al een In-Company cursus vanaf 2 deelnemers.

Cursusadvies: door onze manier van lesgeven, veel praktijkoefeningen zelf doen tijdens de cursus, verzorgen wij deze cursus graag over 2 lesdagen. De 2e dag besteden we namelijk veel aandacht aan opdrachten uit de praktijk.

Deelnemers Prijs per dag Lesmateriaal
vanaf 2 € 499,00* € 25,00 per deelnemer
3 € 549,00* € 25,00 per deelnemer
4 of meer € 699,00* € 25,00 per deelnemer
Optioneel:
Huur laptop: € 25,00 per deelnemer per dag
Huur beamer: € 25,00 per dag
Huur locatie**: vanaf € 99,00 per dag

Extra informatie
*Alle prijzen, zoals deze zijn weergeven, zijn exclusief btw.
*Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
Locatie
**Wij verzorgen onze In-Company cursussen door heel Nederland en het noorden van België. Als de cursus niet op uw locatie kan worden verzorgd, huren wij een locatie voor u bij één van onze partners. De kosten per locatie kunnen per regio verschillen. Neem bij vragen contact met ons op.