Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Project Gevorderd
Niveau:
Niveau: Expert
Prijs:
vanaf € 499,00* per dag
Duur:
in overleg*

Tijdens de cursus Microsoft Project Gevorderd van Sinaleri Opleidingen, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, gaan we dieper in op het analyseren van projectgegevens, zodat je sneller inzicht krijgt in de planning en de uitvoering van een project en gerichter conclusies kunt trekken. Je kunt na de cursus het werken met projectbestanden versnellen en verbeteren met behulp van projectsjablonen en macro’s.

Globale onderwerpen

Beheren van (meerdere) Projecten Werken met automatische markeringen Projecten analyseren Projecten samenvoegen Werken met Projectoverzichten Projecten automatiseren met Macro's Werken met projectsjablonen

In-Company cursus Project

De In-Company cursussen van Microsoft Office Project verzorgen wij door heel Nederland.

Prijs
Nu al een In-Company cursus vanaf 2 deelnemers.

Cursusadvies: door onze manier van lesgeven, veel praktijkoefeningen zelf doen tijdens de cursus, verzorgen wij deze cursus graag over 2 lesdagen. De 2e dag besteden we namelijk veel aandacht aan opdrachten uit de praktijk.

Deelnemers Prijs per dag Lesmateriaal
vanaf 2 € 499,00* € 25,00 per deelnemer
3 € 549,00* € 25,00 per deelnemer
4 of meer € 699,00* € 20,00
Optioneel:
Huur laptop: € 25,00 per deelnemer per dag
Huur beamer: € 25,00 per dag
Huur locatie**: vanaf € 99,00 per dag

Extra informatie
*Alle prijzen, zoals deze zijn weergeven, zijn exclusief btw.
*Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
Locatie
**Wij verzorgen onze In-Company cursussen door heel Nederland en het noorden van België. Als de cursus niet op uw locatie kan worden verzorgd, huren wij een locatie voor u bij één van onze partners. De kosten per locatie kunnen per regio verschillen. Neem bij vragen contact met ons op.