Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Microsoft Visio
Niveau:
Niveau: Basis
Prijs:
vanaf € 699,00* per dag
Duur:
in overleg*

Microsoft cursus

Microsoft Visio

De officiële cursus van de Microsoft op maat.

In-Company

Microsoft Visio is een applicatie voor het maken van technische en logische schema's. Met de applicatie ben je in staat om relatief eenvoudig stroomschema's, (kantoor)plattegronden, databasemodellen en andere schematische documenten en diagrammen te maken. Visio maakt sinds enige tijd deel uit van het uitgebreide Office-pakket van Microsoft.


cursus Microsoft Visio

Tijdens de cursus Microsoft Visio van Sinaleri Opleidingen, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je de basis om goed kunnen te werken met de applicatie. Microsoft Visio is hét programma voor het maken van diagrammen. Je leert om de applicatie te gebruiken voor het visualiseren van processen, systemen en ideeën. Tijdens de cursus Microsoft Visio leer je naast het visualiseren ook informatie analyseren.

Doel van de cursus

Globale onderwerpen

Kennis maken met Microsoft Viso - Snelle shapes - Shapes bewerken - Shapes verbinden - Tekst in shapes - Shapes koppelen aan database - Containers - Visio en Sharepoint - Validatieregels - Werken met het Tekenvenster - Werken met hulpmiddelen - Pagina's en lagen - Publiceren en delen - Werken met Sjablonen

In-Company cursus Excel

De In-Company cursussen van Microsoft Visio verzorgen wij door heel Nederland.