Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Dreamweaver Basis
Niveau:
Niveau: Basis
Prijs:
vanaf € 499,00* p.p.
Duur:
2 dagen

Adobe Dreamweaver is een uitgebreide wysiwyg-editor voor HTML en andere webtalen zoals PHP, JavaScript, CSS, CFML (ColdFusion), ASP, XSLT en XML. Dreamweaver wordt gebruikt door webontwikkelaars voor het ontwerpen van websites en andere webapplicaties. In Dreamweaver is een ingebouwde FTP-functie beschikbaar om bestanden rechtstreeks online te kunnen publiceren. Om deze reden is Dreamweaver dé complete applicatie voor het ontwikkelen van websites.

Doel van de cursus

Tijdens de cursus Dreamweaver Basis van Sinaleri Opleidingen, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je webpagina’s ontwerpen, websites bouwen en publiceren. Je maakt kennis met Bootstrap, HTML5 en CSS3 (Cascading Style Sheets). Je leert de vele basismogelijkheden van Adobe Dreamweaver CS | CC gebruiken om meer dynamiek aan jouw websites toe te voegen.

Globale onderwerpen

Kennismaken met Adobe Dreamweaver - Beheren van projecten (websites) - Maken van nieuwe webpagina's - Standaard webinstellingen - Bootstrap installeren - Indelen van een webpagina - Maken van Links - Werken met CSS - Werken met Afbeeldingen - Werken met Videos - Werken met Tabellen - Website beheer - Publiceren van jouw website

Gratis domeinnaam

We eindigen de cursus met een website die je publiceert op een domeinnaam die je gratis van ons krijgt om te gebruiken voor 1 jaar. Hierdoor kunnen we jou een jaar na data nog ondersteunen met jouw website.

Klassikale cursus Dreamweaver

De klassikale cursussen van Adobe Dreamweaver verzorgen wij in de regio's Noord-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Utrecht en Gelderland.

Prijs

Schrijf per bedrijf meerdere medewerkers in en krijg automatisch korting.

Deelnemer(s) Prijs per deelnemer Totaal per factuur
1 € 649,00* / 2 dagen € 649,00
2 € 629,00* / 2 dagen € 1.258,00
3 of meer € 599,00* / 2 dagen vanaf € 1.797,00

Extra informatie
*Alle prijzen, zoals deze zijn weergeven, zijn exclusief btw.
*Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
*Aangegeven prijzen zijn per deelnemer per cursusduur inclusief lunch, lesmateriaal en certificaat van deelname.

In-Company
Bij meer dan 2 medewerkers kunnen wij deze cursus ook In-Company verzorgen. Het is voordeliger en het scheelt in de reiskosten en -tijd. Neem bij vragen contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u van een goed advies voorzien.