Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Illustrator Basis
Niveau:
Niveau: Basis
Prijs:
€ 499,00 Btw-vrij*
Duur:
2 dagen

Tijdens de cursus Illustrator Basis van Sinaleri Opleidingen, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, maak je kennis met de werkruimte van Illustrator, het tekenen van basisvormen, tekenen met het pengereedschap, transformeren van vormen, werken met kleur, tekst en lagen, gebruik van vullingen en lijnen, tekenen met penselen, gebruik van transparantie en kleurverlopen en artwork afdrukken.

Selecteer een volledig artboard of kies afzonderlijke assets uit een of meer artboards, en exporteer deze naar meerdere afmetingen, resoluties en indelingen met één enkele muisklik.

Globale onderwerpen

Kennismaken met Adobe Illustrator Selecteren en uitlijnen Werken met Vormen Werken met Objecten Tekenen met de Pen-tool Werken met Kleuren Werken met Tekst

Klassikale cursus Illustrator

De klassikale cursussen van Adobe Illustrator verzorgen wij in de regio's Noord-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Utrecht en Gelderland.

Prijs

Schrijf per bedrijf meerdere medewerkers in en krijg automatisch korting.

Deelnemer(s) Prijs per deelnemer Totaal per factuur
1 € 649,00* / 2 dagen € 649,00
2 € 629,00* / 2 dagen € 1.258,00
3 of meer € 599,00* / 2 dagen vanaf € 1.797,00

Extra informatie
*Alle prijzen, zoals deze zijn weergeven, zijn exclusief btw.
*Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
*Aangegeven prijzen zijn per deelnemer per cursusduur inclusief lunch, lesmateriaal en certificaat van deelname.

In-Company
Bij meer dan 2 medewerkers kunnen wij deze cursus ook In-Company verzorgen. Het is voordeliger en het scheelt in de reiskosten en -tijd. Neem bij vragen contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u van een goed advies voorzien.