Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Excel Expert: Grafieken
Niveau:
Niveau: Expert
Prijs:
vanaf € 219,00 Btw-vrij*
Duur:
1 dag

Tijdens de cursus Excel Expert: Grafieken van Sinaleri Opleidingen, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je hoe het beste jouw gegevens kan visualiseren op een manier dat krachtiger is dat rauwe data. Je leert verschillende soorten grafieken maken door de juiste grafiek te kiezen die het best bij jouw data past. Verder leer je hoe je grafieken kunt opmaken met titels, label en legenda’s. Leer werken met vormen, afbeeldingen en tekstvakken. Als laatste leer je hoe je een grafiek maakt uit verschillende bronnen.

Globale onderwerpen

Kennismaken met Grafieken Geavanceerde Grafieken Grafieken ontwerpen Grafieken opmaken Geavanceerde Grafiekopties Grafieken aanpassen Grafiekbronnen veranderen Gespecialiseerde Grafieken

Klassikale cursus Excel

De klassikale cursussen van Microsoft Excel verzorgen wij in de regio's Noord-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Utrecht en Gelderland.

Prijs

Schrijf per bedrijf meerdere medewerkers in en krijg automatisch korting.

Deelnemer(s) Prijs per deelnemer Totaal per factuur
1 € 299,00* / 1 dag € 299,00
2 € 259,00* / 1 dag € 518,00
3 of meer € 249,00* / 1 dag vanaf € 747,00

Extra informatie
*Alle prijzen, zoals deze zijn weergeven, zijn exclusief btw.
*Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
*Aangegeven prijzen zijn per deelnemer per cursusduur inclusief lunch, lesmateriaal en certificaat van deelname.

In-Company
Bij meer dan 2 medewerkers kunnen wij deze cursus ook In-Company verzorgen. Het is voordeliger en het scheelt in de reiskosten en -tijd. Neem bij vragen contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u van een goed advies voorzien.