Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Office Migratie 365
Niveau:
Niveau: Beginner
Prijs:
vanaf: € 99,00* p.p.
Duur:
in overleg*

Cursussen

Microsoft Office Migratie 365

De officële migratie-cursussen voor de Microsoft Office-suite.

Ondersteuning

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in één van onze cursussen? Onze supportafdeling staat je graag te woord.

Bel naar 036 5468795 of e-mail ons.

Onze migratie cursussen

Sinaleri Opleidingen verzorgd de volgende Microsoft Office migratie cursussen op maat:

Microsoft Office Access Microsoft Office Excel Microsoft Office Outlook Microsoft Office PowerPoint Microsoft Office Publisher Microsoft Office Word


De juiste planning

Migreren, overstappen, naar een nieuwe software versie van Microsoft Office kan problemen opleveren. Handig om juist dit moment te gebruiken om de kennis van medewerkers te verbeteren. Of het nu gaat om een korte presentaties met handigheden en trucjes, of een migratie training van één specifiek Microsoft Office applicaties als Word, Excel, Outlook of PowerPoint, Sinaleri Opleidingen kan dit proces in goede banen leiden.

Doorwerken met MS Office

Veel bedrijven gaan pas na implementatie van het nieuwe Microsoft Office-pakket op zoek naar trainingen. De dagelijkse werkzaamheden die ze gewend zijn om te doen gaan niet meer zo soepel. Het is zoeken met de vernieuwde interface en de communicatie verloopt stroef. Sinaleri Opleidingen adviseert bedrijven altijd aan om kort nadat de beslissing is genomen om migratie advies bij ons in te winnen. Deze is te allen tijde vrijblijvend en verplicht tot niets.

Migratie Advies Team (MAT)

Vind er op korte termijn een migratie plaats naar Microsoft Office 365 of Microsoft Office 2016? Maak dan gebruik van ons Migratie Advies Team (MAT). Maak vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Bel 0365468795 voor een afspraak.

*Btw-vrij: als onderwijsinstelling zijn wij vrijgesteld van Btw. Om deze reden zijn alle bedragen op deze pagina Btw-vrij, exclusief € 15,00 administratiekosten.
*Duur:in overleg kan het aantal cursusdagen zelf bepaald worden.
*Examen: cursisten kunnen naar de migratie cursus een examen afleggen om een erkende certificaat of diploma te halen. De kosten per examen bedragen € 65,00.