Sinaleri Opleidignen op Facebook
Opleiding:
Administratief Medewerker N2
Niveau:
Prijs:
€ 1.399,00 ex. Btw
Duur:
36 weken*

Opleiding

Administratief Medewerker N2

Een erkende opleiding op mbo 2-niveau uit de diplomalijn Administratief.

Open Leercentrum Klassikaal

Veelzijdige baan

De opleiding Administratief Medewerker van Sinaleri Opleidingen leidt je op voor een veelzijdige baan in de administratieve branche. Je leert hoe je allerhande administratieve taken verricht. Je bent bezig met het verzamelen, ordenen, registreren, invoeren en archiveren. Je wordt de centrale spil van de afdeling.

Administratief Medewerker

Deze opleiding is ontwikkeld aan de hand van de praktijk en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus altijd up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

Examen en diploma

Deze opleiding bestaat uit 7 modulen. Alle modulen worden afgesloten met een examen bij Sinaleri Opleidingen. Bij voldoende resultaat van alle modulen geeft dit recht op het erkende diploma Administratief Medewerker.

Inhoud opleiding

In deze opleiding komen onder andere de volgende onderwerpen aanbod:

Bedrijfsrekenen - Microsoft Excel - Microsoft Outlook - Microsoft PowerPoint - Microsoft Word - Telefoneren - Toetsenbordvaardigheid

Extra informatie

Cursustijden: zie informatie OLC
Lesmateriaal: inbegrepen
Groepsgrootte: max. 8 personen
Huur laptop: ja, € 75,00*


UWV Werkbedrijf

Ontvang je een WW-uitkering, heb je een arbeidsovereenkomst of werk je als zelfstandige? Dan heb je recht op een Scholingsvoucher van UWV.

Met de Scholingsvoucher van UWV kun je een erkende opleiding volgen die jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Je hoeft de kosten niet voor te schieten, en kunt de scholing dus kosteloos volgen.

Meer informatie


Belastingdienst

De kosten voor deze opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsLesmateriaal

Voor deze opleiding heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang van de cursus ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.