Sinaleri Opleidignen op Facebook
Module:
Basiskennis Calculatie N3
Niveau:
Prijs:
€ 429,00 ex. Btw
Duur:
6-8 weken*

Financieel Medewerker

Met de module Basiskennis Calculatie van Sinaleri Opleidingen leer je werken met cijfers als financieel-economisch medewerker. Vanwege de specifieke aandacht voor goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens, is deze opleiding zeer praktijkgericht. Je wordt de spil van de afdeling die een overzicht heeft over alle cijfers binnen een organisatie.

Basiskennis Calculatie

De module Basiskennis Calculatie is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus zeer up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

Financial Assistent

In combinatie met Elementair Boekhouden levert dit certificaat jou het erkende diploma Financial Assistent op.

Examen en certificaat

Deze module wordt afgesloten met een examen bij Sinaleri Opleidingen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op het erkende certificaat Basiskennis Calculatie N3

Assocatie: wil je examen doen bij de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens? Klik dan hier voor meer informatie.

Inhoud module

In deze module komen onder andere de volgende onderwerpen aanbod:

Elementaire berekeningen - Interestberekeningen - Kapitaal/ looptijd berekenen - leverings- en betalingsvoorwaarden - Kortingen en toeslagen op de prijs - Kortingen op gewicht - Opslagmethode - Break-even afzet en omzet - Verzekeringen

Extra informatie

Cursustijden: zie informatie OLC
Lesmateriaal: inbegrepen
Groepsgrootte: max. 8 personen
Huur laptop: ja, € 75,00*BelastingdienstBelastingdienst

De kosten voor een cursus en/of opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsSinaleri Opleidingen - Meer dan 60 opleidingenLesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.