Sinaleri Opleidignen op Facebook
Opleiding:
Commercieel Medewerker N3
Niveau:
Prijs:
€ 1.799,00 ex. Btw
Duur:
48 weken*

Opleiding

Commercieel Administratief Medewerker

Een erkende opleiding op mbo 3-niveau uit de diplomalijn Commercieel Administratief.

Open Leercentrum Klassikaal In-Company

Onmisbare schakel

Met de opleiding Commercieel Administratief Medewerker van Sinaleri wordt je een onmisbare schakel in het in- en verkoopproces. Vaak ben je in contact met klanten. Hiervoor heb je een commerciële inslag nodig. Je presenteert ideeën en producten, zowel schriftelijk als mondeling. In deze binnendienstfunctie zorg je ervoor dat inkoop en verkoop zonder problemen verlopen.

Commercieel Administratief Medewerker

De opleiding Commercieel Administratief Medewerker N3 is ontwikkeld aan de hand van de praktijk en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus altijd up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

Examen en diploma

Deze opleiding bestaat uit 9 modulen. Alle modulen worden afgesloten met een examen bij Sinaleri Opleidingen. Bij voldoende resultaat van alle modulen geeft dit recht op het erkende diploma Commercieel Administratief Medewerker.

Inhoud opleiding

In deze opleiding komen onder andere de volgende onderwerpen aanbod:

Bedrijfsrekenen - Commerciële Administratie - Commerciële contacten - Microsoft Excel - Microsoft Outlook - Microsoft PowerPoint - Microsoft Word - Telefoneren - Toetsenbordvaardigheid

Extra informatie

Cursustijden: zie informatie OLC
Lesmateriaal: inbegrepen
Groepsgrootte: max. 8 personen
Huur laptop: ja, € 75,00*BelastingdienstBelastingdienst

De kosten voor een cursus en/of opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsSinaleri Opleidingen - Meer dan 60 opleidingenLesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.