Sinaleri Opleidignen op Facebook
Opleiding:
Financieel Assistent N3
Niveau:
Prijs:
€ 749,00 ex. Btw
Duur:
12 weken*

Zelfstandige assistent

Met de opleiding Financial Assistant van Sinaleri Opleidingen heb je een stevige basis om als assistent aan de slag te gaan bij een administratiekantoor of op een financiële afdeling van een organisatie. Er is namelijk een groot tekort aan financieel-assistenten. Ook als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf heb je met dit diploma voldoende kennis om jouw eigen administratie bij te houden.

Financieel Assistent

De opleiding Financieel Assistent N3 is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus zeer up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

Modulen

De opleiding Financieel Assistent is een combinatie van de modulen Elementair Boekhouden en Basiskennis Calculatie.

Examen en diploma

Deze opleiding bestaat uit 2 modulen. Alle modulen worden afgesloten met een examen bij Sinaleri Opleidingen. Bij voldoende resultaat van alle modulen geeft dit recht op het erkende diploma Financieel Assistent.

Inhoud opleiding

De inhoud van deze opleiding is een combinatie van de modulen:

Elementair Boeken - Basiskennis Calculatie

Extra informatie

Cursustijden: zie informatie OLC
Lesmateriaal: inbegrepen
Groepsgrootte: max. 8 personen
Huur laptop: ja, € 75,00*BelastingdienstBelastingdienst

De kosten voor een cursus en/of opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsSinaleri Opleidingen - Meer dan 60 opleidingenLesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.