Sinaleri Opleidignen op Facebook
Module:
Financiering N4
Niveau:
Prijs:
€ 499,00 ex. Btw
Duur:
12 weken*

Belangrijkste theorie

Met de module Financiering niveau 4 van Sinaleri Opleidingen leer je de belangrijkste theorie met betrekking tot financiering. Denk bijvoorbeeld aan de termen agio, aandelen en verschillende ondernemingsvormen. Je leert berekeningen maken voor de periodeafsluiting en kengetallen berekenen. Door de focus op theorie kun je in de praktijk altijd op jouw kennis terugvallen en met vertrouwen solliciteren op een geschikte baan.

Financiering N4

De module Financiering N4 is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus zeer up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

Praktijkdiploma Boekhouden

In combinatie met Bedrijfsadministratie niveau 4 en Kostencalculatie niveau 4 levert dit certificaat je het erkende diploma Praktijkdiploma Boekhouden op.

Examen en certificaat

Deze module wordt afgesloten met een examen bij Sinaleri Opleidingen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op het erkende certificaat Financiering N4.

Assocatie: wil je examen doen bij de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens? Klik dan hier voor meer informatie.

Inhoud module

In deze module komen onder andere de volgende onderwerpen aanbod:

Boekhoudkundige overzichten - Bedrijfseconomische berekeningen - Ondernemingsvormen - Ondernemingsraad - Kengetallen - Liquiditeitbalans- Solvabiliteit - Rentabiliteit - Oefenen examen Associatie

Extra informatie

Cursustijden: zie informatie OLC
Lesmateriaal: inbegrepen
Groepsgrootte: max. 8 personen
Huur laptop: ja, € 75,00*BelastingdienstBelastingdienst

De kosten voor een cursus en/of opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsSinaleri Opleidingen - Meer dan 60 opleidingenLesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.