Sinaleri Opleidignen op Facebook
  • 15+ opleidingsmogelijkheden
  • Eigen rooster samenstellen
  • Onbeperkt leren
  • Meerdere lesmethodes
  • Specialisatie naar eigen wens
  • Hoge slagingspercentage

Financieel

Beroepsopleidingen en modulen

Met de juiste module of opleiding carrière maken.

Open Leercentrum

Carrière maken binnen de financieel-administratieve sector? Sinaleri Opleidingen biedt meer dan 15 modulen en opleidingen aan op financieel-administratief gebied voor tal van boeiende functies. Door een logische en modulaire opbouw, kun je binnen een specifieke specialisatie naar eigen wens doorstromen naar een hoger niveau of jouw kennis juist in de breedte vergroten. Ieder examen levert een erkende certificaat of diploma van Sinaleri Opleidingen. Je hebt ook de mogelijkheid om het examen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering af te leggen.


Ondersteuning

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in één van onze opleidingen of modulen? Onze supportafdeling staat je graag te woord.

Bel naar 036 5468795 of e-mail ons.


Btw-vrij: als onderwijsinstelling zijn wij vrijgesteld van Btw. Om deze reden zijn alle bedragen op onze website Btw-vrij, exclusief € 15,00 administratiekosten.

Laptop: huur een laptop voor € 75,00 inclusief de juiste software voor de duur van een module of opleiding.

UWV Werkbedrijf

Ontvang je een WW-uitkering, heb je een arbeidsovereenkomst of werk je als zelfstandige? Dan heb je recht op een Scholingsvoucher van UWV.

Met de Scholingsvoucher van UWV kun je een erkende opleiding volgen die jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten. je hoeft de kosten niet voor te schieten, en kunt de scholing dus kosteloos volgen.

Meer informatie


Belastingdienst

De kosten voor deze opleidingen of modulen zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten voor je opleiding aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met ons