Sinaleri Opleidignen op Facebook
Module:
Kostencalculatie N4
Niveau:
Prijs:
€ 499,00 ex. Btw
Duur:
12 weken*

Financiële vragen

Met de module Kostprijscalculatie niveau 4 van Sinaleri Opleidingen op zak, geef je moeiteloos antwoord op financiële vragen. Je leert hoe je de kostprijs- en verkoopprijsberekeningen maakt. Verder leer je hoe je het resultaat van productie en verkoop berekent. Je krijgt inzicht in resultaten en presentatiemethoden. Door de focus op het toepassen van de theorie, kun je direct de geleerde materie in de praktijk brengen.

Kostencalculatie N4

De module Kostencalculatie N4 is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus zeer up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

Praktijkdiploma Boekhouden

In combinatie met Bedrijfsadministratie niveau 4 en Financiering niveau 4 levert dit certificaat jou het erkende diploma Praktijkdiploma Boekhouden op.

Examen en certificaat

Deze module wordt afgesloten met een examen bij Sinaleri Opleidingen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op het erkende certificaat Kostencalculatie N4

Assocatie: wil je examen doen bij de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens? Klik dan hier voor meer informatie.

Inhoud module

In deze module komen onder andere de volgende onderwerpen aanbod:

Goederenhandel - Afschrijving duurzamen middelen - Interest - Kostprijsberekening - Verkoopprijsberekening - Opslagmethodes - Break-evenberekeningen - Break-evenresultaten - Oefenen examen Associatie

Extra informatie

Cursustijden: zie informatie OLC
Lesmateriaal: inbegrepen
Groepsgrootte: max. 8 personen
Huur laptop: ja, € 75,00*
BelastingdienstBelastingdienst

De kosten voor een cursus en/of opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsSinaleri Opleidingen - Meer dan 60 opleidingenLesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.