Sinaleri Opleidignen op Facebook
Opleiding:
Moderne Bedrijfsadministratie N5
Niveau:
Prijs:
€ 2.399,00 ex. Btw
Duur:
48 weken*

Onverwoestbare diploma

Met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie van Sinaleri Opleidingen kun je in bezit komen van een onverwoestbaar diploma. Het is een diploma die veelgevraagd is voor tal van interessante functies in de financieel-administratieve sector. Wil je werken bij een ICT-bedrijf, in de gezondheidszorg of bij een accountantskantoor? In het MKB of bij een multinational? Met MBA op zak kun je in principe overal werken. Bovendien biedt MBA volop doorgroeimogelijkheden als je een leidinggevende positie ambieert in de financieel-administratieve richting.

Moderne Bedrijfsadministratie

De opleiding Moderne Bedrijfsadministratie is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus zeer up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

Modulen

De opleiding Moderne Bedrijfsadministratie is een combinatie van de modulen Bedrijfsadministratie, Belastingwetgeving, Financiering en Kostencalculatie.

Examen en diploma

Deze opleiding bestaat uit 4 modulen. Alle modulen worden afgesloten met een examen bij Sinaleri Opleidingen. Bij voldoende resultaat van alle modulen geeft dit recht op het erkende diploma Moderne Bedrijfsadministratie.

Assocatie: wil je examen doen bij de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens? Klik dan hier voor meer informatie.

Inhoud opleiding

De inhoud van deze opleiding is een combinatie van de modulen:

Bedrijfsadministratie - Belastingwetgeving - Financiering - Kostencalculatie

Extra informatie

Cursustijden: zie informatie OLC
Lesmateriaal: inbegrepen
Groepsgrootte: max. 8 personen
Huur laptop: ja, € 75,00*
BelastingdienstBelastingdienst

De kosten voor een cursus en/of opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsSinaleri Opleidingen - Meer dan 60 opleidingenLesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.