Sinaleri Opleidignen op Facebook
Opleiding:
Praktijkdiploma Boekhouden N4
Niveau:
Prijs:
€ 1.399,00 ex. Btw
Duur:
36 weken*

Zelfstandig boekhouden

De opleiding Praktijkdiploma Boekhouden van Sinaleri Opleidingen is dé opleiding voor medewerkers die in staat willen zijn om zelfstandig een boekhouding voor kleinere bedrijven en organisaties te voeren. Je leert ook werken met kostprijscalculaties en elementaire statistieken. Het diploma Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) is een bekend en gewaardeerd diploma binnen de branche Financieel-Administratief.

Praktijkdiploma Boekhouden N4

De oleiding Praktijkdiploma Boekhouden is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus zeer up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

Modulen

De opleiding Praktijkdiploma Boekhouden is een combinatie van de modulen Bedrijfsadministratie N4, Financiering N4 en Kostencalculatie N4.

Examen en diploma

Deze opleiding bestaat uit 3 modulen. Alle modulen worden afgesloten met een examen bij Sinaleri Opleidingen. Bij voldoende resultaat van alle modulen geeft dit recht op het erkende diploma Praktijkdiploma Boekhouden.

Assocatie: wil je examen doen bij de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens? Klik dan hier voor meer informatie.

Inhoud opleiding

De inhoud van deze opleiding is een combinatie van de opleidingen:

Bedrijfsadministratie N4 - Financiering N4 - Kostencalculatie N4

Extra informatie

Cursustijden: zie informatie OLC
Lesmateriaal: inbegrepen
Groepsgrootte: max. 8 personen
Huur laptop: ja, € 75,00*
BelastingdienstBelastingdienst

De kosten voor een cursus en/of opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsSinaleri Opleidingen - Meer dan 60 opleidingenLesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.