Sinaleri Opleidignen op Facebook
Opleiding:
Telefoniste/ Receptioniste N2
Niveau:
Prijs:
€ 949,00 ex. Btw
Duur:
24 weken*

Het gezicht van een bedrijf

Met de opleiding Telefoniste/ Receptioniste van Sinaleri Opleidingen leer je hoe je het gezicht wordt van een bedrijf, de overheid of instelling. Dankzij de praktijkgerichte opzet van deze opleiding kun je de kennis die je opdoet meteen goed toepassen in de praktijk. Hierdoor heb je een grote voorsprong op mensen die ongediplomeerd aan de slag proberen te komen.

Telefoniste/ Receptioniste N2

De opleiding Telefoniste/ Receptioniste is ontwikkeld aan de hand van de praktijk en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus altijd up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

Examen en diploma

Deze opleiding bestaat uit 5 modulen. Alle modulen worden afgesloten met een examen bij Sinaleri Opleidingen. Bij voldoende resultaat van alle modulen geeft dit recht op het erkende diploma Telefoniste/ Receptioniste.

Inhoud opleiding

In deze opleiding komen onder andere de volgende onderwerpen aanbod:

Microsoft Excel - Microsoft Outlook - Microsoft Word - Telefoneren - Toetsenbordvaardigheid

Extra informatie

Cursustijden: zie informatie OLC
Lesmateriaal: inbegrepen
Groepsgrootte: max. 8 personen
Huur laptop: ja, € 75,00*
BelastingdienstBelastingdienst

De kosten voor een cursus en/of opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsSinaleri Opleidingen - Meer dan 60 opleidingenLesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.